skip to Main Content

Slide

Ski & Snowboard Xperience Foute Ski Party

Trek je meest opvallende ski-outfit snel uit de kast, want op 6 april staat het ‘End of Season Foute Ski Party’ van Ski en Snowboard Xperience op het programma! Bereid je voor op een geweldige avond vol gezelligheid, waarbij de après-ski beats van onze fantastische DJ de sfeer naar ongekende hoogtes zullen brengen. We gaan samen dansend het seizoen afsluiten in de sfeervolle Biergarten bij de Wunderbar van Lodge Alphen.

Wij zijn ontzettend dankbaar voor dit geweldige seizoen en voor alle fantastische mensen die bij ons hebben leren skiën en snowboarden! Om onze waardering te tonen en het seizoen in stijl af te sluiten, organiseren we dit te gekke après-ski feest. Koop snel je eerste ticket, want deze pre-early bird tickets zijn verkrijgbaar voor slechts €10,00 per persoon. Wees er snel bij, want de reguliere tickets kosten €12,50 en voor de late birds zijn er kaartjes beschikbaar voor €15,00. Bij aankoop van je ticket ontvang je bovendien twee gratis drankmunten!

Vanaf 20.00 uur opent de bar en start het onvergetelijke feest. Het feest duurt tot middernacht, dus zorg dat je erbij bent om samen met ons op spectaculaire wijze het seizoen af te sluiten! 🎉⛷️🏂

Koop nu je tickets

Back To Top