skip to Main Content

Lodge Alphen
(Sportieve) activiteiten

Leef je uit tijdens een (sportieve) activiteit!

Op het dagcamping terrein in Alphen aan den Rijn organiseren we diverse (sportieve) activiteiten die geschikt zijn voor jong & oud! Zowel kleine als grote groepen kunnen hier genieten van onder andere archery tag, knotshockey, a-lopen, bruggenbouwen en meer!

Onder begeleiding van een instructeur kun je 1 of meerdere activiteiten boeken gedurende het hele jaar. Natuurlijk kun je dit ook combineren met een heerlijke lunch, diner of BBQ. We denken graag met je mee! Indien je een activiteit wilt reserveren, neem dan contact op via e-mail (info@lodge-alphen.nl) of per telefoon (0172 – 79 65 87.) Natuurlijk staan wij ook klaar voor je vragen of opmerkingen.

Archery Tag

Archery Tag is spannend en zeer populair voor alle leeftijden. Het is een mix van trefbal, paintbal en boogschieten. Ga in 2 teams de strijd aan tegen elkaar. Met pijl en boog probeer je de tegenstanders in het andere veld te raken. Archery Tag wordt veilig (met gezichtsmaskers) gespeeld zonder pijn of blauwe plekken.

Er kunnen verschillende rondes worden gespeeld, afhankelijk van de groepsgrootte en de tijdsduur is afhankelijk van het aantal teams en het aantal rondes. Archery Tag kan in verschillende vormen worden gespeeld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Duur: Ca. 60 minuten
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Groepsgrootte: 8 tot en met 20 personen
Kosten: €19,50 per persoon (kinderen tot 16 jaar €15,50)

Knotshockey

Knotshockey is een leuke, gemakkelijke en veilige variant op het gewone hockey. Het doel is om met een schuimen knots en een zachte bal een doelpunt bij de tegenpartij te scoren. Welk team scoort de meeste punten?

Knotshockey wordt in teamverband gespeeld en komt daarin overeen met gewoon hockey. Afhankelijk van de groepsgrootte en groepssamenstelling wordt bepaald of er één of twee speelvelden worden gemaakt. Het spel kent meerdere varianten en kan daardoor wel of niet (erg) actief zijn.

Duur: Ca. 60 minuten
Leeftijd: Vanaf 6 jaar
Groepsgrootte: 8 tot en met 24 personen
Kosten: €9,50 per persoon (kinderen tot 16 jaar €8,00)

Skiën en Snowboarden

Actief bezig zijn met skiën/snowboarden, techniek leren en/of verbeteren, je voorbereiden op de wintersport….erg leuk om te doen. Je plezier delen met vrienden, teamgenoten, collega’s en/of familie is natuurlijk nog veel leuker.

Bij S2X zijn er meerdere mogelijkheden om als groep actief te zijn en het plezier van de wintersport met elkaar te delen. Afhankelijk van de grote van de groep kunnen er meerdere banen/uren naar behoefte gereserveerd worden.

Voor grote groepen kan er een op maat gemaakt activiteitenpakket aangeboden worden, waarin skiën / snowboarden gecombineerd kunnen worden met een heerlijk diner en/of feest in de Lodge! Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een fantastisch kinderfeestje, indien gewenst met taart, patat, snacks etc, te organiseren. Prijs en mogelijkheden op aanvraag.

Contact

We helpen je graag verder als je vragen of opmerkingen hebt. Als je graag een activiteit wilt reserveren dan kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Lodge Alphen & Active Xperience Alphen
De Bijlen 4
2406LL Alphen aan den Rijn
0172 – 79 65 87
info(@)lodge-alphen.nl

Contactformulier & Reserveren

Back To Top