skip to Main Content

Lodge Alphen
Vrijgezellenfeest

VRIJGEZELLENFEEST BIJ LODGE ALPHEN

Een leuke, actieve middag vol unieke activiteiten, dat is dé formule voor een geslaagd vrijgezellenfeest. We bedenken samen met jou leuke activiteiten die passen bij de groep. Het vrijgezellenfeest kan het niet gek genoeg! Onze enthousiaste en professionele instructeurs staan voor je klaar om een potje Archery Tag, knotshockey en/of brugbouwen te begeleiden. Liever een rustige middag? Ook workshops en speurtochten zijn mogelijk. Niet in teamverband, maar wel lekker sporten? We zetten de skibanen graag aan zodat jullie kennis kunnen maken met het skiën en snowboarden. Kortom: tal van activiteiten en mogelijkheden om jullie een geslaagde dag te bezorgen.

Begin de dag met een drankje op het terras of één van de sfeervolle ruimtes van Lodge Alphen en sluit af met een BBQ of gezellig diner.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of neem een kijkje op Active Xperience of Ski & Snowboard Xperience voor meer activiteiten en mogelijkheden. Alle activiteiten vinden plaats in het pand van Lodge Alphen en/of tegenover de Lodge, op de dagcamping in Alphen aan den Rijn.

Heb je vragen of wil je een reservering maken? We helpen je graag verder!

Back To Top