skip to Main Content

Lodge Alphen
Babyshower | Gender Reveal | Kraamfeest

BABYFEEST BIJ LODGE ALPHEN

Jouw babyfeest op een prachtige, rustige en groene locatie in Alphen aan den Rijn. Een gender reveal party, gezellige babyshower of een kraamfeest. You name it! Van een mooie gekleurde taart tot confetti kanon, Lodge Alphen regelt het.

Een babyshower of borrel in Lodge Alphen kan georganiseerd worden vanaf 15 personen.

BABYSHOWER

Een middag vol lekkere (zwanger-proof) hapjes helemaal in stijl. Van een High Tea tot een (alcoholvrije) proeverij in één van de gezellige en sfeervol versierde ruimtes of buiten op het terras. Daarnaast zijn alle (sportieve)activiteiten en leuke spelletjes mogelijk. Onze instructeurs staan voor je klaar!

GENDER REVEAL

Een mooie taart met roze of blauwe binnenkant, gekleurde ballonnen of zelfs een confetti kanon. Laat jouw familie en vrienden kennis maken met het geslacht van jullie toekomstige baby. Wij denken graag met jullie mee en zorgen in samenwerking met de feestwinkel voor een geslaagde Gender Reveal.

KRAAMFEEST

Op zoek naar een gezellige locatie voor jullie kraamfeest? Ook na de geboorte denken we graag met je mee. Laat jouw gezelschap kennis maken met jullie kleine wonder. Wij zorgen naar wens voor passend gebak van Banketbakkerij Stevers of natuurlijk een (aangeklede) borrel, geheel in stijl.

Heb je vragen of wil je een reservering maken? We helpen je graag verder!

Back To Top