skip to Main Content

Lodge Alphen
Feesten & Partijen

FEEST BIJ LODGE ALPHEN

Vier je feest bij Lodge Alphen! Met de gezellige binnenruimtes, het ruime zonnige terras en mogelijkheden tot diverse (sportieve) binnen- en buitenactiviteiten, is Lodge Alphen de ideale locatie voor jouw feest. Een verjaardagsfeest, jubileum, themaparty, kinderfeestje, alles kan.

Jouw verjaardag vieren met vrienden en familie in één van de sfeervolle ruimtes, gezellig bij de brandende openhaard of op het zonnige terras. We denken graag met je mee over de versiering en decoratie, de lekkerste drankjes, hapjes en gebak, passend bij jouw wensen. Wil je een groot feest bij ons vieren? Met bijvoorbeeld heaters en tenten, een buitenbar, DJ en BBQ maken we het gezellig. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

In het pand zijn drie skibanen gevestigd en voor de deur is een ruim grasveld. Dit biedt alle mogelijkheden om jouw feest te combineren met activiteiten zoals skiën, snowboarden, Archery Tag of Knotshockey. De locatie van Lodge Alphen is goed bereikbaar en heeft gratis parkeergelegenheid naast de deur.

SFEERIMPRESSIE FEESTEN

MEER INFORMATIE

Stap 1 van 2

Heb je vragen of wil je een reservering maken? We helpen je graag verder!

Back To Top