skip to Main Content

Lodge Alphen
Zakelijk

INSPIREREND SAMENKOMEN BIJ LODGE ALPHEN

Vergadering, zakelijk evenement of een leuke teambuilding activiteit? Lodge Alphen beschikt over een inspirerende ruimte die voor verschillende (zakelijke)doeleinde gebruikt kan worden. De ruimte is zeer modern uitgerust en beschikt over een high-tech (touchscreen) scherm waarop u eenvoudig uw laptop kunt aansluiten. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de geluidsinstallatie.

Tijdens uw vergadering of arrangement wordt er gezorgd voor de koffie, thee en water. Daarnaast is elke vergadering ook te boeken met lunch, borrel of diner. Natuurlijk zetten we bij mooi weer de openslaande deuren open of steken bij minder weer de openhaard voor u aan.

Lodge Alphen is gevestigd aan de Bijlen in Alphen aan den Rijn, in het groene en natuurrijke Zegerslootgebied. De locatie is centraal gelegen er is ruime, gratis parkeergelegenheid naast het pand aanwezig. Indien u de ruimte wilt reserveren dan kan dat eenvoudig via e-mail (info@lodge-alphen.nl) of per telefoon (0172 – 79 65 87). Natuurlijk staan wij ook klaar voor uw vragen of opmerkingen.

Heb je vragen of wil je een reservering maken? We helpen je graag verder!

Back To Top