skip to Main Content

Lodge Alphen
Bedrijfsarrangementen

BEDRIJFSARRANGEMENT BIJ LODGE ALPHEN

Teamuitje, zakelijke bijeenkomst of een borrel voor het personeel? Lodge Alphen denkt graag met je mee! De sfeervol ingerichte ruimtes zijn bij uitstek dé plek om met uw gezelschap samen te komen. De ruimte is uitgerust met een high-tech (touchscreen) scherm die gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld een presentatie. Daarnaast is er een geluidsinstallatie aanwezig en het geluid kan per ruimte geregeld worden. Zo staat de ruimte voor elke zakelijke gelegenheid voor jullie klaar. Van een korte presentatie tot een luxe aangeklede borrel, Lodge Alphen regelt het.

Daarnaast zijn er tal van activiteiten bij het bedrijfsarrangement te boeken. Bindt de ski’s onder en laat uw personeel of relaties kennis maken met skiën. Met drie skibanen in het pand gevestigd zijn, biedt dit tal van mogelijkheden tijdens uw bedrijfsarrangement. Daarnaast is er een ruim veld voor de deur waarop onze professionele instructeurs graag buitenactiviteiten laten zien en begeleiden.

Met de centrale ligging middenin het groene Zegerslootgebied in Alphen aan den Rijn en ruime, gratis, parkeergelegenheid naast de deur, is Lodge Alphen de ideale locatie voor een bedrijfsarrangement.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN

Stap 1 van 2

Heb je vragen of wil je een reservering maken? We helpen je graag verder!

Back To Top