skip to Main Content

Lodge Alphen
Vergaderingen

TEAMBUILDING BIJ LODGE ALPHEN

Werken aan teambuilding en de vergadering combineren met leuke activiteiten? Dat kan! Via Active Xperience biedt Lodge Alphen verschillende actieve (buiten)activiteiten aan. Zo werk je tijdens deze dag aan de teamspirit of heb je een leuke activiteit tussen het vergaderen door om even te ontspannen

Afhankelijk van de groepsgrootte en wensen zijn er verschillende leuke activiteiten met de vergadering te combineren. Ook is het mogelijk om alleen gebruik te maken van een activiteit om te werken aan teambuilding. Ga met elkaar het veld op met pijl en boog voor een spelletje Archery Tag. Onze professionele instructeurs laten het graag zien voordat jullie de strijd aan gaan. Help elkaar om zo te winnen van het andere team. Ook het spel Knotshockey kan gespeeld worden of ga met elkaar op zoek naar een lawinepieper.

Activiteit of vergaderarrangement boeken of wilt u meer informatie? Dat kan eenvoudig via e-mail (info@lodge-alphen.nl) of per telefoon (0172 – 79 65 87). Natuurlijk staan wij ook klaar voor uw vragen of opmerkingen. De locatie is centraal gelegen in Alphen aan den Rijn en beschikt over een ruime gratis parkeergelegenheid naast de deur.

Heb je vragen of wil je een reservering maken? We helpen je graag verder!

Back To Top