skip to Main Content

Lodge Alphen
Trouwen

TROUWEN BIJ LODGE ALPHEN

Trouwen of je feest vieren bij Lodge Alphen, een prachtige trouwlocatie die Alphen aan den Rijn rijk is. Deze locatie bevindt zich in de natuur van park Zegersloot aan de Bijlen in Alphen aan den Rijn. Vier je (compleet verzorgde) bruiloft of huwelijksfeest op deze sfeervolle locatie. Lodge Alphen is een officiële trouwlocatie dus we heten je graag welkom voor je huwelijksceremonie en/of huwelijksfeest.

Lodge Alphen denkt graag van A tot Z met je mee over de invulling jouw perfecte bruiloft. Van het diner in klein gezelschap tot een mooie ceremonie en van intiem feest op ons terras tot groot feest met DJ, alles kan! Ook helpen we je graag met de voorbereidingen, zoals de bruidstaart (in samenwerking met Banketbakkerij Stevers), het ontwerpen van kaarten/uitnodigingen, de fotograaf en/of de DJ.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak om te komen kijken op locatie. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jullie perfecte dag!

MEER INFORMATIE

Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? We laten het je zien en bespreken de mogelijkheden. Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Stap 1 van 2

Heb je vragen of wil je een reservering maken? We helpen je graag verder!

Back To Top