skip to Main Content

LODGE ALPHEN EN FORT ALPHA EASTER FUN RUN
ZONDAG 18 APRIL 2021

Lodge Alphen & Fort Alpha Easter Fun Run

Op zondag 18 april organiseren Fort Alpha en Lodge Alphen een heuse Easter Fun run!

In het Zegersloot gebied is een uitdagend parcours uitgezet van 2 km. Ga jij voor 1, 2 of 3 rondes? De obstakels die je onderweg tegen komt variëren van een muur en tijgeren tot een grote stormbaan. Het fun-aspect staat centraal, er is geen tijdswaarneming en we hopen je vooral een leuke dag te bezorgen. Met wie ga jij deze uitdaging aan?

Nadat je alle obstakels hebt overwonnen heb je zeker een heerlijk drankje verdiend. Bij je ticket krijg je een kerstmuts en een muntje voor een drankje bij de Wunderbar van Lodge Alphen. De Wunderbar in de Biergarten is het sfeervolle buiten terras van Lodge Alphen. Onder het genot van gezellige muziek sluit je hier met je sportmaatjes de run af en natuurlijk staat de gluhwein klaar 😉 Het evenement is geschikt voor kids en volwassenen. Kinderen zijn welkom vanaf 5 jaar (onder goede begeleiding van een ouder.)

Uiteraard zal het gehele evenement onder de geldende corona regels plaatsvinden. We duimen natuurlijk dat dit mooie evenement door kan gaan, mocht dit niet zo zijn, krijg je je volledige aankoop bedrag teruggestort.

Back To Top